söndag 21 maj 2017

En sjusärdeles fest och så rabarberpaj på det.

Tänk vad trevligt man kan ha det. Bli bjuden på 60 års fest och inte vilken fest som helst utan en sjudundrande fest. Åhhh så roligt, underbar buffé och så många trevliga människor. Jag hade verkligen så roligt. 

Min outfit plus en rosa bomberjacka och svarta sandaler
Vi åt och drack och sen dansade jag som bara den. Att vi skulle upp maken och jag och vara på plats vid en närliggande sjö kl.08.00 tänkte vi inte så himla mycket på just då. Friluftsfrämjandet och AKOF som maken är ordförande i hade samkväm.

 Jamen det gick rätt så bra ändå trots att vi stupade i säng vid 01.30. Sen fick jag för mig att baka årets första rabarberpaj. Tänkte att jag skulle lyxa till det lite med en knäckig variant.

  Fy farao vad sött och sliskig. Nej tacka vet jag en helt vanlig smulpaj. Nu ska jag snart bänka mig inför finalen i hockey WM Hoppas jag inte somnar bara.


Just ja, vi hittade några små liljekonvaljer också. Ja för i morgon då firar vi något alldeles särskilt.

Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Vilken trevlig lördagskväll du/ni haft. Sitter också och väntar på att matchen ska börja.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Hej Pia,
    Åh vad kul med lite fest och att få klä upp sig! Det var länge sedan jag var på fest nu. Jag gillar också kläder från Anna Field och speciellt hennes klänningar.
    Rabarberpaj skall absolut inte vara för söt :-)

    Kram och ha en fin kväll!

    Anneli i Dalarna

    SvaraRadera
  3. Härligt med lite festligheter!! Jag festade till med syrran och alldeles för mycket bubbel...!Tur jag inte hade en tid att passa på lördag morgon...🙄
    Gott med rabarberpaj... och smulpaj är godast!!
    Söndagskram från Kate

    SvaraRadera
  4. Härligt med lite festligheter!! Jag festade till med syrran och alldeles för mycket bubbel...!Tur jag inte hade en tid att passa på lördag morgon...🙄
    Gott med rabarberpaj... och smulpaj är godast!!
    Söndagskram från Kate

    SvaraRadera
  5. Vilken snygg partydress och vad kul med en riktig hejdundrande fest. Rabarberpaj....jisses det har jag inte bakat än, det måste jag ändra på bums. Kramisar TIna

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.