torsdag 11 maj 2017

Lite roligt inför säsongen

Nu får det allt bli lite glatt och trevligt här på Villa Ryttarängen.

Foto: Tedd Soost via Vi i villa
Ursäkta att jag varit lite svårmodig och trist. Men här är ju en bra plats att få vädra liksom. Det känns bara lite oroligt nu när jag avslutar mitt jobb på Blomsterlandet och inte vet riktigt vart jag ska jobba en kortare tid. Om jag har något jobb och hur det ska gå ekonomiskt. Världsliga saker som Pippi hade sagt. Nej, nu lämnar vi det. 

Via Pinterest

Vad sägs om den här fiffiga planteringen? Jag gillar ju återbruk och av lastpallar kan man göra mycket. Kolla in belysningen på sidan. 

Inte lastpallar men riktigt snyggt om man frågar mig.
Jag har inte gjort något ännu men man vet ju aldrig. Plötsligt händer det. Att vara kreativ är terapi för mig. Man glömmer tid och rum. Jag kan inte riktigt bestämma om jag gillar vitt eller om jag landar i det naturliga och lite jordnära. Spelar ingen roll för jag blir glad av alltsammans.

via  Sköna hem Trädgård
 Som den gröna pinnstolen, emaljföremålen och sockerlådan. Tillsammans bildar det en härlig plats. Torsdag redan och idag skiner solen. Jag ska smida planer idag.

 Kram Pia4 kommentarer:

 1. Jisses va mycket fint man kan åstadkomma av lite pallar.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Så läckra bilder!! Men tänker du ge upp Blomsterlandet..? Hoppas i alla fall att du satsar på något där du får gräva ner händerna i jorden...:) Lycka till med vad det än blir!!!
  Fredagskam från Kate

  SvaraRadera
 3. Slutar du redan på Blomsterlandet? Har du inte ditt "gamla" jobb kvar? Trodde du skulle vara tjänstledig en bestämd tid. Man ska göra det som känns bäst, resten brukar ordna sig vet du ;) Har hört talas om att det finns en vikariepool... ;)
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. I bland måste man helt enkelt lita på sitt hjärta/hjärna/mage och göra de där svåra sakerna även om folk lyfter på ögonbrynen. Se möjligheterna och utmana optimisten i en är alltid utmanande.
  Vad du än gör och hur önskar jag dig all lycka <3 Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.