söndag 10 september 2017

Hemlig resa.

Tack för alla goda råd och tips ang. mitt stressiga liv. Ibland så känns det kanske mer hetsigt och jobbigt än vanligt. Det är då man måste pausa. 

På plats i  Tallparken Öregrund
I går var det dax för den hemliga resan. Syster med man, svägerskan och så vi. Man turas om att planera och ordna en dagstripp med lite att äta och dricka. Vi blev hämtade mitt på dagen för att bli bjudna på lunch mitt i djupaste skogen. 

Supergott med en lax och mangoröra till wraps och grönsallad.  Självklart god dryck till. Sedan styrde chauffören kosan ut mot kusten. Vackra Öregrund stod på tur. Vi promenerade ner till vattnet för att spela lite Yatzy. Med dom stoooora tärningarna. 


Mycket fniss och flams så klart. Vilken himla tur med vädret förresten, bara några ynka droppar regn fick vi på dagen.  Ja sen blev det lite bröllop också. Vi råkade hamna mitt utanför kyrkan där brudparet just klev ut.

 Att strosa runt där den här årstiden var annorlunda. Lugnet när alla sommargäster åkt hem och staden var fridfull och ganska så tyst. Mad undantag för kyrkklockorna som dånade genom stan och skramlet från brudparets bil.

Dom gamla fina trähusen är ju det som gör Öregrund så speciell och unik. En av Sveriges bäst bevarade trästad faktiskt. Om ni inte har varit här så åk dit och njut.

Vackra trädgårdar som skymtades bakom plank och staket. Charmiga små hus överallt.



Man kan ju välja att sova över på något av stans hotell eller B&B. Nix, inte den här gången men kanske i framtiden.

Ja och så båtarna, självklart båtarna, klipporna och havet. Jag älskar det.



Vi intog middagen på restaurang med ytterligare ett par goda vänner. Min kusin med fru. Ja det var ju en överraskning.
 Sen avslutades kvällen hemma hos dom. I en fantastiskt fin miljö.

Dom har nyligen köpt ett ställe vid havet och det var första gången vi var där. Vi kastade pil och skrattade tills mitt i natten.

 Ibland är det rätt så enkelt att leva. 

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Vilken trevlig lördagsutflykt ni var på. Härligt att få skratta och umgås med goda vänner.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Härligt, tur att det är lätt att leva ibland, som omväxling ;) Ser jättemysigt ut, har aldrig varit där men det låter som ett ställe jag skulle gilla... Och så härligt att skratta!!

    Kram GUnilla

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder från er mysiga helg. Bästa att umgås med vänner, skratta och bara ha det sådär jädrans kul. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig dag och en kul idé med att hitta på en utflykt och turas om med arrangemanget! Det skulle jag också vilja göra med våra vänner.
    Kanske får lägga det som förslag för dem!
    Ha en fin vecka!
    Kram, Ann

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.