onsdag 8 november 2017

Mixat och väääldigt starkt

Jag satte fart på mixerstaven bland den torkade chilin. Näsan fylldes av den starka aromen och så hände det... 

Jag överhettades kan man säga. Nös som en galning och blev toktäppt. Först trodde jag att jag blivit akut förkyld. Jaaa på riktigt! Sen fattade jag ju att jag reagerade på det starka. En timme senare var jag som vanligt igen. Ja nästan i alla fall. 

Mitt liv förgylldes nämligen när jag upptäckte att Karjala cup börjat. Jag ÄÄÄÄlskar hockey fast bara Tre kronor och Juniorkronorna. Ok då Almtuna också eftersom brorsdotterns kille lirar där. Heja Victor Rollin-Carlsson! 
Bildresultat för almtuna victor
Men vad händer? Jo jag somnar såklart. Dom vann säger maken. Va??? Har dom spelat klart? Jag måste ha blivit förgiftat av chilin. Man somnar inte mitt i en spännande match annars. Fniss! 
Det vittnar ju om hur trött jag faktiskt är. På fredag ska saxen få härja lite i mitt stripiga hår. Kanske jag gör något radikalt.

Kram Pia

4 kommentarer:

  1. Hahaaa...du är ju allt bra go du.....hahahaaaa jag döööör hahahaaaa skrattar bara mer o mer... hur 17 kunde du ens få för dig att köra ner mixerstaven i chilli....haha... å Hockey...mja nog kan det vara spännande ibland men jag måste nog erkänna att sport inte är sådär himlans mycket för mig
    Å mitt hår är inte heller skoj...då har jag ändå nyss klippt mig...mitt är mest som trollhår blandat med risbuske...huaa..
    Kram och natti tokfia!

    SvaraRadera
  2. Nu har du blivit renad ända upp i hjärnan för tid och evighet, hihi! Inga fler förkylningar för dig!!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Alltså stavmixer :D Jag höll på att dö när jag använde mixern, och den har ändå lock :o Jag förstår att du känner dig renad och blev trött av bara farten ;-)
    Hoppas att chilin släppt taget om dig nu. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  4. Det blev en dunderkur som heter duga :-)
    Kram Mamma C

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.