lördag 11 november 2017

Vit pizza

God morning! 
Jag bara måste berätta vilken succé det blev. Pizza Bianco var ju det nya. Ja i alla fall för mig men kanske inte för er andra. 

+
Jag är såld så är det. Denna gången valde jag att servera med Kalix löjrom... ehhh... Nä jag skojar jag tog stenbitsrom. Tror att det smakar lika bra fast det är sååå mycket billigare. Ha ha! Jag vet faktiskt inte för jag har aldrig smakat Kalix löjrom tror jag. Skit samma denna pizza var i alla fall supergod. Receptet hittade jag här fast jag la till lite mozzarella och oliver samt några klickar grön pesto. Köpte färdig deg också Pop!Bakery som jag gillar.

Vi hade vanlig pizza också på menyn. Man vet ju aldrig vad gästerna tycker om. Med vanlig så menar jag tomatsås, skinka och ost. 

Maken och jag var ett riktigt bra pizzabakingteam. Ha en riktigt mysig lördag. Här ska det lagas mat igen. Utanför vräker regnet ner. Så är det bara i november.

Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Härligt när man är ett teamwork i köket. Pizzan såg jättegod ut. Ha en bra regning lördag.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Pizza är gott ! Lessnar aldrig på det. Men den godaste pizzan jag ätit är faktiskt i Åre !...och den dyraste också, haha...
    Hoppas du får en trevlig helg !!
    Kram bia

    SvaraRadera
  3. Har aldrig smakat "vit" pizza faktiskt...men det ser gott ut! Ni kanske kan öppna en pizzeria tillsammans, du och din man :)
    Maten ja, dags att ta tag i den biten för magen knorrar (som vanligt!!)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  4. Mmmm ser jättegott ut. måste testa vit pizza nästa gång med andra ord :-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  5. Hej Pia,
    Men oj så annorlunda och spännande med vit pizza. Det hade jag aldrig hört talas om. Kul med något nytt och speciellt då man kan bli trött på den eviga tomatsåsen :-) Tack för att du delar med dig!

    Kram och ha en fin söndag!

    Anneli

    SvaraRadera

Tack för dina ord och tankar.